Anna maria

Anna Maria

Oversetter og tolk

Jeg er utdannet psykolog med mastergrad fra Det Katolske Universitet i Lublin i Polen. I underkant av ni år har jeg bodd og jobbet i Norge. Min jobberfaring omfatter hovedsakelig to felt – psykologi og offentlig forvaltning. Jeg har jobbet som karriereveileder, og som psykolog har jeg deltatt i en rekke prosjekter hvor jeg har hatt både individuell oppfølging- og gruppearbeid med deltagerne. 

Jeg har jobbet med tolking og oversettelser for ulike byråer. All min samlede erfaringsbakgrunn tar jeg med meg videre inn i arbeidet med Translanor.

Litteratur og språk har alltid vært min lidenskap. Dette ga grunnlaget for min interesse for oversettelse, noe som utviklet seg videre i det jeg begynte å fordype meg i norsk språk og ble kjent med norsk kultur. 

Å tolke gir meg på den andre siden en god følelse når språkbarrierer blir brutt og jeg kjenner at partene kommuniserer godt med hverandre. Jeg synes det er veldig spennende å se den polske og norske kulturen kunne smelte sammen i møte med hverandre, på tross av språklige utfordringer. Dette er en rolle jeg trives godt i.